Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 52.91.90.122 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
30 berichten.
G.Erluits G.Erluits uit Bergen Nh schreef op september 3, 2018 om 12:37 pm:
Via mijn nichtje jullie dvd gezien van jullie show. Wat een leuke show! Ik hoop er de volgende keer bij te kunnen zijn. Groeten Gerrie
Paul Stegema Paul Stegema uit Steenwijk schreef op februari 12, 2018 om 11:31 am:
Beste koorleden, Wat een feest was het zaterdagavond met jullie! Ik had wel meer van jullie willen horen. Ik vond vooral de swingende nummers fantastisch! Always there groovde geweldig. Zangeres mag iets meer met lef zingen! Bedankt voor jullie feestje! Tot de volgende keer!
Hans Schreuder Hans Schreuder uit Alkmaar schreef op januari 22, 2018 om 12:00 pm:
Beste mensen, Wat een waanzinnige show hebben jullie neergezet. Ik heb genoten! Jullie dirigente is een vakvrouw! Mooie stemmen in het koor en leadvocals. Repertoire was leuk en afwisselend. De fluit was prachtig bij Imagine maar persoonlijk zou ik die weglaten bij Incognito. Het stemt niet met je solist en het haalt de funk weg uit het nummer. Verder wel fantastisch gespeeld door de band.
Peter Peter uit Heerhugowaard schreef op januari 10, 2018 om 11:05 am:
Dat was een beste show! Had niet verwacht dat mijn nichtje bij zo,n goed koor zat! Incognito vond ik iets te hoog gegrepen en Superstition jullie zaten naar mijn mening teveel op de tel. Maar de andere nummers waren echt leuk. Ga zo door!
Roos Roos uit Heerhugowaard schreef op januari 8, 2018 om 6:42 pm:
Ik heb genoten van jullie prachtige show. Complimenten aan iedereen die heeft meegewerkt. First class entertainment!
Inge Inge uit Noord-Scharwoude schreef op januari 8, 2018 om 4:34 pm:
Gaaf optreden! Mooie arrangementen, mooi gezongen en een echte show. In de tweede helft vond ik persoonlijk het geluid wat minder prettig, klonk wat schel voor mijn gevoel. Kon daardoor het koor wat minder goed horen, jammer! Maar.. ik heb er van genoten en lekker gedanst! Op naar het volgende concert!
Petra Petra uit Alkmaar schreef op januari 8, 2018 om 2:01 pm:
Een heerlijk swingend optreden! En wat een geweldige band! Super goed gedaan! Ik heb genoten van jullie optreden! Volgende keer zou het ook leuk zijn in een zaal waar het publiek lekker kan dansen! Dat zou ook tof zijn!
Marjan Schelling Marjan Schelling uit Alkmaar schreef op januari 8, 2018 om 1:26 pm:
Zaterdag naar jullie show geweest. Wat was het leuk! Ik kan niet zeggen wat ik het mooiste vond het klonk allemaal goed! Vooral alle nummers met voltallige band en koor waren echt geweldig! Ik zie nu al uit naar jullie volgende show! Bedankt!
Maskerade Kledingverhuur Maskerade Kledingverhuur schreef op januari 8, 2018 om 1:25 pm:
We hebben met Maskerade natuurlijk wat kleding gesponsord. Maar het meeste werk hebben jullie zelf gedaan. Al die avonden oefenen. Alle tijd en energie die er in gestoken is. Een geweldige prestatie, waar jullie met recht trots op kunnen zijn.
Fokelien Fokelien uit Broek op Langedijk schreef op januari 8, 2018 om 9:18 am:
Afgelopen zaterdag heerlijk genoten van jullie swingende optreden. Mooie nummers?? Ook super orkest, fantastische saxofoniste, super enthousiaste keyboardnist, Desporado vond ik erg mooi, complimenten voor de uitstraling van het koor, je kon zien dat iedereen er zo veel lol in had om te zingen. Bedankt voor de mooie afwisselende avond?????
Annika Mons Annika Mons uit Heerhugowaard schreef op januari 7, 2018 om 6:24 pm:
Lieve leden van het popkoor wat hebben jullie het goed gedaan! Ik heb genoten van jullie show, ondanks wij helaas vanuit de laatste rij op het balkon de diapresentatie maar voor de helft zagen. Complimenten!
Harrie Vreeker Harrie Vreeker uit Sint Pancras schreef op januari 7, 2018 om 4:24 pm:
Was een geweldig leuke avond. Goed georganiseerd, uitgevoerd en erg afwisselend. Het slotakkoord met Go like Elijah was fantastisch. Maar dat komt waarschijnlijk ook omdat ik een enorme fan van Chi Coltrane ben. Tot de volgende keer! Harrie en Lucia.
Murdoch Bentvelzen Murdoch Bentvelzen uit Amstelveen schreef op januari 7, 2018 om 3:36 pm:
Dat was een muzikaal en visueel overdonderend spektakel gisteren door Together. Prachtige meerstemmige arrangementen waar bij ook verdienstelijke solisten aanbod kwamen. Een leuke en afwisselende opbouw van de sets. Last but not least een puike begeleidingsband. Erg genoten.
Dwight Muskita Dwight Muskita uit Almere schreef op januari 7, 2018 om 2:19 pm:
Ik lees allemaal mooie berichten !! Geweldig gedaan ! Op naar de volgende ??
Meta Reisser Meta Reisser uit Middenmeer schreef op januari 7, 2018 om 2:17 pm:
Wat een geweldige show !!! Mijn man van 82 jaar heeft constant staan meezwingen !!! We hebben er heel erg van genoten !!
Gerda van Kleef Gerda van Kleef uit Oudkarspel schreef op januari 7, 2018 om 1:32 pm:
Wat een mooie wervelende show. Het enthousiasme spatte ervan af. Heb erg genoten .
Hanneke Spijker Hanneke Spijker uit Oudkarspel schreef op januari 7, 2018 om 1:13 pm:
Enorm genoten van jullie enthousiaste optreden gister. Het swingde de pan uit!!!
Jolande Jolande uit Castricum schreef op januari 7, 2018 om 11:07 am:
7-1-2018: Nog steeds een vrolijk gevoel na jullie enthousiasme van gisteravond! Jullie hadden eer van al het werk dat in deze show is gaan zitten. Complimenten ook voor de solisten!
Lenny Lenny uit Alkmaar schreef op januari 7, 2018 om 11:03 am:
Beste mensen wat een waanzinnige show! Wat een werk zal dit zijn geweest zowel voor als achter de schermen. Koor lekker enthousiast gezongen zangers en zangeressen lef dat je daar gaat staan. Band lekker gespeeld pianiste top! Percussie dame wat een veelvoud aan instrumenten bespeel je top! Dank jullie voor deze geweldige avond!
Carla kamp Carla kamp uit Oudkarspel schreef op januari 7, 2018 om 10:52 am:
Ontzettend genoten. Fantastisch optreden!